Keresés a bubb.hu oldalakon:
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Adattárház építés, business intelligenceHa cége komoly ügyfélforgalmat bonyolít, rengeteg munkatárssal és kiemelkedő méretű adatbázisokkal dolgozik, úgy érdemes kipróbálnia minket.
Nextent,nextent.hu,Nextent informatika Zrt.,adattárház,business Intelligence,hangbányászat,meste
Fordító iroda - Budapest Huszonöt évnyi tapasztalattal rendelkező fordítóirodánk vállal fordítást minden nyelvről - hitelesfordítás elkészítésével is megbízhat minket. Keressen még ma!
Fordítás
Időpont foglalási rendszer vállalkozásoknak2014-ben indult szolgáltatásunk mára a piac legjobb ár-érték arányú online foglalási rendszerévé nőtte ki magát. Használatával egy felületen tekintheted át az összes foglalást és ügyfeleid adatait. Az időpontfoglalót beágyazhatod honlapodra, így az érdeklődők azonnal láthatják a szabad helyeket. A foglalási naptár kezelése gyerekjáték: elhelyezheted rajta céged logóját és a nyitvatartási időt. A haladó csomagban akár 10 naptárt is kezelhetsz egyszerre! Booked4.us online foglalási rendszer: az ügyfélbarát megoldás!
időpontfoglaló, online foglalási rendszer, online időpontfoglaló rendszer
Könyveléskönyvelés
könyvelés
Könyvelés, adótanácsadás, TB bérügyintézésKönyvelőirodánk ügyfeleinek csak a vállalkozásukkal kell foglalkozni, illetve eljuttatni hozzánk a számlákat. Minden egyéb feladatot, a bevallások teljesítését, illetve a hivatalokkal való kapcsolat tartást ellátjuk, határidőre, adóbírságok nélkül! A Zorigo Könyvelőiroda 1993 óta áll az ügyfelek rendelkezésére a könyvelés minden terén. Vállaljuk egyéni, valamint társas vállalkozások könyvelését, bérszámfejtését, bevallások, mérlegek készítését, adótanácsadás nyújtását regisztrált mérlegképes könyvelővel. Partner ügyvédi irodánk közreműködésével vállalunk cégalapítást, rövid határidővel. Elég nagyok vagyunk, hogy komoly problémákat is megoldjunk, és elég kicsik, hogy apróságokra is odafigyeljünk!
könyvelés, könyvelő, könyvelőiroda
Könyvelés, bérszámfejtés (Cégadó.eu)Megbízható könyvelőt keres? Állunk rendelkezésére, amennyiben szeretné optimalizálni cégének adóterheit!
könyvelés, bérszámfejtés, adó, cégalapítás, cégképviselet
Lean tanácsadásCsatlakozzon Ön is a XXI. századi haladó vezetők köréhez! Segítségünkkel felfedezheti a gyártásban rejlő költséghalmozó tényezőket, és kiiktatásukkal, azonos termelés mellett is profitábilisabbá válhat a vállalata. Ez nem költői túlzás! Ez számunkra a gyakorlat. A részletekért látogasson el a honlapunkra, és vegye fel velünk a kapcsolatot.
lean tanácsadás, lean tréning, lean menedzsment, költségcsökkentés, hatékonyságnövelés, veszteségcsö
Pénzügyi átvilágításVagyoni, pénzügyi, jövedelmi helyzet elemzése és értékelése.Pénzügyi átvilágítás szolgáltatásunk a potenciális befektető
részére, menedzsment, átvilágítás, pénzügyi, cégről, tulajdonos
Profi könyvelő szolgáltatásokTöbb éves tapasztalattal rendelkező mérlegképes könyvelők, a Budapest Consulting könyvelő és adótanácsadó Kft. irodájában. Minden határidőt pontosan betartanak, kedvező árakon végzik szolgáltatásaikat.
könyvelő
Teljes körű könyvelés és bérügyintézésKönyvelés adóbírságok nélkül, állandó elérhetőséggel, garanciával! Könyvelőiroda Önhöz a legközelebb a XIV. kerületben.
könyvelés, könyvelő, cégalapítás, könyvelő iroda, 14 kerület, zugló, xiv kerület, könyv
Tolmácsolás szakmai nyelven isTolmácsiroda kizárólag magasan képzett tolmácsokkal! Válasszon minket a többnyelvűség érdekében! Igényes szakfordítás, tolmácsolás szaknyelven is!
fordítás, lektorálás, tolmácsolás, nyelvoktatás, szakfordítás, fordítóiroda
Az Ügyvitel linkgyűjtő szerkesztője: ismeretlen

Ügyvitel

Üzenet a szerkesztőnek | Linkajánlás | Hibabejelentés | Médiaajánlat